Voor grote en/of zware goederen hebben wij een speciale cargo afdeling voor leveringen over de gehele wereld. Per truck, boot of vliegtuig leveren wij uw goederen voor vaste lage prijzen over de gehele wereld af. Vanzelfsprekend kunnen uw zendingen geheel worden vervolgd (track-trace) en regelen wij het hele vervoerstraject voor u inklusief douaneafhandeling.

Per truck bestrijken wij vrijwel alle europese bestemmingen, inclusief Turkije, Marokko en Rusland. De goederen worden in principe de volgende werkdag bij u afgehaald en volgens een vast schema afgeleverd bij de ontvangers. Afhankelijk van de afstand leveren wij geheel europa binnen 1-5 werkdagen af. Naast eigen autos werken wij uitsluitend met gerenommeerde vervoerders.

Per zee kunnen wij de gehele wereld leveren. Meest gebruikelijk is levering tot aan de havenstad, maar ook levering bij de ontvanger is mogelijk. Naar de meeste bestemmingen is een wekelijkse (of vaker) afvaart, sommige bestemmingen zelfs dagelijks. Of het nu om een volle container gaat of om een pallet of kist, levering per boot is de meest voordelige transportmogelijkheid naar verre bestemming met toch verrassend snelle doorlooptijden. Voor bestemmingen als Cyprus en Malta maken wij ook gebruik van zeevracht. Ook kunnen wij uw importzendingen regelen vanaf de gehele wereld.

Per lucht is een snelle en betrouwbare manier van transport. Met looptijden van 1 tot 3 werkdagen bereiken wij bijna elk land ter wereld. Kleinere zendingen worden per integrator vervoerd, grotere zendingen als luchtvracht. Afhankelijk van het volume en gewicht kan luchtvracht in sommige gevallen zelfs goedkoper uit zijn dan zeevracht. Door hogere haven/losgelden bij zeevracht zijn zendingen tot 100 a 200 kg vaak goedkoper en sneller bij de ontvanger per lucht. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw importzendingen per lucht verzorgen via een wereldwijd netwerk van depots en agenten.

Voor het verzenden van vrachtzendingen werken wij met de volgende opties:

- Collimax

Dit is een pakket waarvan het volume niet meer is dan 400 liter, het gewicht niet meer dan 30 kilogram en de lengte niet meer dan 200 centimeter

 

- Minipallet

Dit is een pallet met de grondmaat van 60x80 centimeter die niet hoger is dan 130 centimeter met een maximaal gewicht van 300 kilo. 

- Europallet

Dit is een pallet met de grondmaat van 80x120 centimeter die niet hoger is dan 200 centimeter met een maximaal gewicht van 600 kilo. 

- Blokpallet

Dit is een pallet met een grondmaat van 100x120 centimeter die niet hoger is dan 200 centimeter met een maximaal gewicht van 800 kilo. 

- Lengtevracht

Dit is een bundel met een maximale doorsnede van 30 centimeter en lengte van 400 centimeter die niet zwaarder is dan 25 kilogram. 

 

Boekt u bijvoorbeeld een europallet met een gewicht van 760 kilogram, wordt deze belast voor een blokpallet. Is een zending groter dan binnen de bovengenoemde opties past, dan geven wij graag een tarief op maat