Parcel.nl is ontstaan uit Linrey Services BV en is reeds 30 jaar als familiebedrijf actief in het transport. Vanuit Oost Nederland zijn wij gestart met het afhalen en afleveren van pakketten voor klanten, distributeurs en vervoerders. Naast het vervoer van pakketten en stukgoederen verzorgen wij ook douaneafwikkelingen, opslag/distributie en koeriersritten uitgevoerd.

Mede door de opkomende webwinkelverkoop en de vraag van klanten naar een eenvoudig toegankelijke verzendienst is Parcel.nl BV in 2003 als zelfstandige bedrijf opgestart en heeft sindsdien een stormachtige groei doorgemaakt. Het begindoel is geweest een eenvoudige en makkelijk toegankelijke verzenddienst voor pakketten en palletten voor zowel zakelijke als particuliere ontvangers waarbij voor elk van deze specifieke leveroplossingen worden aangeboden naar alle bestemmingen ter wereld.

Voor het verwerken van pakketten hebben wij fors geinvesteerd in onze eigen verzendapplicatie Parcelpakket/Logicparcel die ondertussen internationaal gebruikt door verschillende depots. Deze applicatie maakt het mogelijk om eenvoudig pakketten in te voeren en af te wikkelen waarbij zelfs rechtstreekse koppelingen mogelijk zijn met de klant. Het doel van Parcelpakket is het selecteren van de meest logische verzendweg afhankelijk van de wens van de afzender en het soort ontvanger en het continue anticiperen op leverproblemen om een zo hoog mogelijke leverscore te behalen.

Wij hebben op dit moment eigen vestigingen te Enschede, Borne en Bad Bentheim (Duitsland); agenten in China en Vietnam; bodes actief in geheel Nederland; Pakketshops in diverse plaatsen en samenwerking met vervoerders over de gehele wereld. Hierdoor kunnen wij u een geheel pakket aan diensten aanbieden, van brief, pakket tot aan palletzendingen over de gehele wereld.

Parcel.nl blijft innoveren en vooroplopen in de vervoersmarkt op eenvoud , prijsstelling, volledigheid van diensten en techniek. Bij ons kunt u altijd binnenlopen voor informatie of een goed advies. Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact met klantenservice, planning en verkoop.

Parcel.nl BV is het eerste bedrijf dat door middel van het woord Parcel en de extentie .nl werkzaam is onder deze handelsnaam. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uniek pakket aan producten samengesteld dat ongeëvenaard is. Er zijn steeds meer bedrijven met een gelijkende naam proberen te profiteren van onze goede naam waardoor u in verwarring kunt komen en niet de service en dienstverlening krijg die onze klanten van ons gewend zijn:

Een aantal voorbeelden van namen die veel lijken op parcel.nl:
 -  Myparcel.nl
 -  Parcels.nl
 -  DHLparcel.nl
 -  nationalparcel.nl
 -  quality-parcel.nl
 -  webparcel.nl

Met alle bovengenoemde namen hebben wij geen enkele verbinding of enige afspraak. Heeft u enige twijfel of u zaken doet met ons, check of de website www.parcel.nl of www.logicparcel.net is. Uitsluitend die websites worden door ons gevoerd en bieden de service en dienstverlening van Parcel.nl. U kunt ons vanzelfsprekend ook mailen of bellen op klantenservice@parcel.nl of 0748800700.