Parcel.nl is een transportbedrijf dat is ontstaan uit Linrey Services BV, een familiebedrijf dat al 30 jaar actief is in de transportsector. Onze activiteiten begonnen in Oost Nederland, waar wij begonnen met het ophalen en bezorgen van pakketten voor klanten, distributeurs en vervoerders. Naast het vervoeren van pakketten verzorgen wij ook douaneafhandelingen, opslag/distributie en koeriersritten.

Onze oprichting als onafhankelijk bedrijf, Parcel.nl BV, vond plaats in 2003 als gevolg van de groeiende populariteit van webwinkels en de vraag naar toegankelijke verzenddiensten. Sindsdien hebben we een snelle groei doorgemaakt. Ons doel was om een eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke verzenddienst te bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten, waarbij we specifieke leveringsoplossingen aanbieden naar alle bestemmingen wereldwijd.

Om pakketten te verwerken hebben we flink geïnvesteerd in onze eigen verzendapplicatie Parcelpakket/Logicparcel. Deze applicatie wordt internationaal gebruikt door verschillende depots en stelt ons in staat om eenvoudig pakketten in te voeren en af te wikkelen. We kunnen zelfs rechtstreeks verbinding maken met onze klanten. Het doel van Parcelpakket is om de meest logische verzendroute te selecteren op basis van de wensen van de afzender en ontvanger, en om anticiperen op mogelijke leverproblemen om zo een hoog mogelijke leverscore te behalen.

Op dit moment hebben we vestigingen in Enschede, Borne en Bad Bentheim (Duitsland), agenten in China en Vietnam, koeriers actief in heel Nederland, Pakketshops op verschillende locaties, en samenwerkingen met vervoerders over de hele wereld. Hierdoor kunnen we een breed scala aan diensten aanbieden, van brieven en pakketten tot palletverzendingen over de hele wereld.

Bij Parcel.nl blijven we innoveren en vooroplopen in de transportmarkt op het gebied van eenvoud, prijsstelling, volledigheid van diensten en technologie. U kunt altijd bij ons binnenlopen voor informatie of advies. Bij ons heeft u persoonlijk contact met onze klantenservice, planning en verkoopafdeling.

Parcel.nl BV is het eerste bedrijf dat werkt onder de handelsnaam Parcel met de extensie .nl. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uniek productaanbod samengesteld dat ongeëvenaard is. Helaas proberen steeds meer bedrijven met vergelijkbare namen te profiteren van onze goede reputatie. Dit kan verwarring veroorzaken en mogelijk krijgt u niet dezelfde service die onze klanten gewend zijn.

Enkele voorbeelden van namen die veel lijken op parcel.nl zijn: Myparcel.nl, Parcels.nl, DHLparcel.nl, Nationalparcel.nl, Quality-parcel.nl en Webparcel.nl. Wij hebben geen enkele verbinding of afspraak met deze namen.

Als u twijfelt of u zaken doet met ons, controleer dan onze officiële website www.parcel.nl of www.logicparcel.net. Alleen deze websites bieden de service en dienstverlening van Parcel.nl. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via klantenservice@parcel.nl of 0748800700.