Parcel.nl biedt een breed scala aan bezorgmogelijkheden in verschillende Europese landen. Met onze gegarandeerde service zorgen we ervoor dat uw pakket binnen een vastgestelde tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd, tegen een voordelige prijs.

Wij begrijpen dat sommige bestemmingen specifieke eisen hebben, daarom bieden wij zelfs tijdsgebonden leveringen en mogelijkheden voor zaterdagbezorging. Het is echter belangrijk om te weten dat het combineren van rembourszendingen niet is toegestaan.

Om ervoor te zorgen dat uw pakket veilig en snel op de plaats van bestemming komt, maken we gebruik van zowel koeriers- als luchtvervoer. Elke zending is traceerbaar met ons track en trace systeem, waardoor u volledige controle heeft over het bezorgproces, vanaf het moment van ophalen tot aan de aflevering.

Voor grote pakketten hanteren wij een maximale gewichtslimiet van 30 kg, maar op uw verzoek kunnen we ook pakketten tot 50 kg verzenden. Daarnaast geldt er voor langere pakketten en onverpakte goederen een toeslag van 3 euro.

Het volume en formaat van het pakket spelen ook een rol bij het bepalen van de verzendkosten. Bij Expresspakketten wordt naast het gewicht ook het volumegewicht berekend, waarbij geldt: lengte x breedte x hoogte (in cm) / 5000.

Bij Parcel.nl streven we naar flexibiliteit en betrouwbaarheid in onze bezorgdiensten. Wij staan klaar om uw pakketten snel en efficiënt te verzenden, waarbij we rekening houden met de specifieke eisen van elke bestemming.