Parcel.nl biedt gegarandeerde bezorging in een breed scala aan Europese landen. Binnen een vooraf bepaalde tijd van meestal 24 uur wordt uw pakket op de gewenste locatie afgeleverd tegen een vaste lage prijs. Wij kunnen ook wereldwijd razendsnel leveren naar vrijwel elke plek.

Voor bepaalde bestemmingen zijn tijdsgebonden leveringen en zelfs zaterdagbezorging mogelijk. Het combineren van rembourszendingen is echter niet toegestaan.

Afhankelijk van de bestemming worden de pakketten ofwel per koerier of per vliegtuig vervoerd. Elke zending is voorzien van track en trace, waardoor u de gehele bezorging kunt volgen, vanaf het ophaalmoment tot aan de aflevering.

Het maximale gewicht van een pakket bedraagt 30 kg, maar op verzoek kunnen we ook grotere gewichten (tot 50 kg) verzenden. De maximale lengte mag net als bij reguliere pakketten 175 cm zijn, met een maximale omvang van 300 cm (1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte). In tegenstelling tot een gewoon pakket wordt bij een Expresspakket wel het volumegewicht berekend. Dit kunt u bereken door: lengte x breedte x hoogte (in cm) / 5000.

Voor pakketten met een lengte langer dan 100 centimeter en niet-verpakte goederen rekenen wij een toeslag van 3 euro.