Wij bieden volgende diensten :

 

Home Delivery :

Een levering naar een particuliere ontvanger. Wij proberen hier het levermoment af te stemmen met de ontvanger. Het emailadres van de ontvanger is hierbij ook cruciaal. Voor een Home Delivery wordt standaard getekent voor ontvangst, en deze is ook verzekert tegen verlies en diefstal; 500 Euro binnen de EU en 100 Euro hierbuiten. Is een ontvanger niet thuis wordt het pakket naar een pakketshop gebracht; is deze niet in de buurt, dan kan de ontvanger reageren op de notificatie email en online een nieuwe leverafspraak maken met alternatieve leveropties zoals een ander adres, andere dag of tijdvak of afhalen bij een pakketshop naar keuze.

 

Business Delivery :

Een levering naar een zakelijke ontvanger. Hierbij is een stabiele looptijd cruciaal zodat zowel de afzender als de ontvanger precies weten wanneer een levering aankomt. Voor een Business Delivery wordt standaard getekent voor goede ontvangst en is gelijk verzekert tegen verlies en diefstal voor maximaal 500 Euro voor bestemmingen binnen de EU en 100 Euro voor de overige bestemmingen.

 

Parcelletter :

Een brief met track en trace. De brief wordt tot aan levermoment getraceerd en afgegeven of door de brievenbus gedaan. Een parcelletter is niet verzekert tegen verlies en diefstal.

 

Po.box Delivery :

Levering via een postale organisatie naar een postbus of Packstation. Eenmaal afgegeven bij een postbus of parcelshop geldt als zijnde voor goede ontvangst geleverd. 

 

Express Delivery :

Levering op de snels mogelijke weg via de lucht. Deze optie is inclusief track en trace en pakketten zijn voor maximaal 500 Euro verzekert tegen verlies en diefstal. 

 

Parcel.Shop :

Levering naar een pakketshop. Op basis van de postcode van de ontvanger worden de 10 dichtsbijzijnde afhaalpunten aangegeven. Dit kunnen winkels zijn, maar ook onbemande lockers. Pakketten zijn verzekert voor maximaal 100 Euro en track trace is inclusief.

Parcel.Shop return :

Een retourzending, waarbij een prepaid verzendlabel naar het afhaaladres wordt gemaild als PDF. Deze kan het pakket naar een pakketshop van keuze brengen waarna deze terugbezorgt wordt. Een pakket is te traceren vanaf het moment dat deze bij de pakketshop wordt afgegeven. De vrachtkosten worden ook pas berekent als het pakket ook daadwerkelijk afgegeven wordt. Pakketten zijn verzekert voor maximaal 100 Euro, track trace is inclusief vanaf het moment van afgifte. 

 

Parcel return :

Afhaling bij de klant tot levering bij de opdrachtgever. Deze opdrachten worden online ingevoerd. Na verwerking is deze online te traceren via de geschiedenis. Pakketten zijn verzekert voor maximaal 100 Euro. 

 

Cargo Colli 30 :

Een pakket van maximaal 30 kg met een volume van 400 liter, waarbij de maximale lengte niet meer mag zijn dan 200 cm. Een Freight zending is online te traceren, verzekering is conform de AVC condities, waarbij de aansprakelijkheid bepert is tot Eur 3,40 per kilo. Geef bij bedrijven als ontvangers altijd een contactpersoon, losreferentie en telefoonnummer door. Is de ontvanger een particulier geef dan ook het telefoonnummer en emailadres in. Is een ontvanger niet thuis, dan wordt een nieuwe levering met 50% van de vrachtkosten doorbelast. Komt een zending retour dan worden de volledige vrachtkosten belast. 

 

Cargo Minipallet :

Een pallet met een grondmaat van 80x60 cm en een hoogte van maximaal 300 cm waarbij het gewicht niet meer dan 300 kg is. Een Freight zending is online te traceren, verzekering is conform de AVC condities, waarbij de aansprakelijkheid bepert is tot Eur 3,40 per kilo. Geef bij bedrijven als ontvangers altijd een contactpersoon, losreferentie en telefoonnummer door. Is de ontvanger een particulier geef dan ook het telefoonnummer en emailadres in. Is een ontvanger niet thuis, dan wordt een nieuwe levering met 50% van de vrachtkosten doorbelast. Komt een zending retour dan worden de volledige vrachtkosten belast. 

 

Cargo Europallet :

Een pallet met een grondmaat van 80x120 cm en een hoogte van maximaal 200 cm, waarbij het gewicht niet meer dan 500 kg is. Een Freight zending is online te traceren, verzekering is conform de AVC condities, waarbij de aansprakelijkheid bepert is tot Eur 3,40 per kilo.Geef bij bedrijven als ontvangers altijd een contactpersoon, losreferentie en telefoonnummer door. Is de ontvanger een particulier geef dan ook het telefoonnummer en emailadres in. Is een ontvanger niet thuis, dan wordt een nieuwe levering met 50% van de vrachtkosten doorbelast. Komt een zending retour dan worden de volledige vrachtkosten belast. 

 

Cargo Blokpallet :

Een pallet met een grondmaat van 100x120 cm en eenn hoogte van maximaal 200 cm, waarbij het gewich tniet meer dan 800 kg is. Een Freight zending is online te traceren, verzekering is conform de AVC condities, waarbij de aansprakelijkheid bepert is tot Eur 3,40 per kilo. Geef bij bedrijven als ontvangers altijd een contactpersoon, losreferentie en telefoonnummer door. Is de ontvanger een particulier geef dan ook het telefoonnummer en emailadres in. Is een ontvanger niet thuis, dan wordt een nieuwe levering met 50% van de vrachtkosten doorbelast. Komt een zending retour dan worden de volledige vrachtkosten belast. 

 

Cargo Length :

Een colli met een maximale lengte van 600 cm waarbij de diameter niet meer dan 30 cm is en het gewicht niet meer dan 30 kg. Een Freight zending is online te traceren, verzekering is conform de AVC condities, waarbij de aansprakelijkheid bepert is tot Eur 3,40 per kilo. Geef bij bedrijven als ontvangers altijd een contactpersoon, losreferentie en telefoonnummer door. Is de ontvanger een particulier geef dan ook het telefoonnummer en emailadres in. Is een ontvanger niet thuis, dan wordt een nieuwe levering met 50% van de vrachtkosten doorbelast. Komt een zending retour dan worden de volledige vrachtkosten belast.